Adatvédelmi szabályzat

1. A www.pizzatoronyszeged.hu webáruházban történő regisztrációval kapcsolatos tájékoztató
Regisztráció kitöltésével Megrendelő hozzájárul, hogy a Pizzatorony Kft. a közölt személyes adatokat, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, rendelések teljesítése, valamint szolgáltatásai reklámozása céljából kezelje. Megrendelő tudomásul veszi, hogy az adatai törlését az adatkezelőhöz eljutatott nyilatkozattal kezdeményezheti.

2. Adatkezelési tájékoztató
Az adatkezelési tájékoztató célja, hogy jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleinket tájékoztassuk a kezelt személyes adataik köréről, megismertessük velük a pizzatoronyszeged.hu adatkezelési és –feldolgozási eljárását, valamint a személyes adatok törlésének lehetőségét biztosítsuk.
Ügyfeleink személyes adatainak kezelésének célja, hogy megrendeléseiket gyorsan, pontosan teljesítsük. E cél eléréséhez szükséges – az Ön által közölt –adatok kezelése. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Ügyfeleink személyes adatait az adatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeljük. Személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a fent megjelölt célból kezeljük.
Az Ön által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire. Regisztráció hírlevél szolgáltatásra.

A Pizzatorony Kft. a www.pizzatoronyszeged.hu honlap üzemeltetője elektronikus hírlevél szolgáltatásán keresztül Ügyfelei számára kívánja lehetővé tenni, hogy e-mailben tájékozódjanak a Pizzatorony Kft. tevékenységéről, szolgáltatásairól.

Az adatvédelmi szabályzat és a  szerződési feltételek elfogadásával automatikusan regisztrál a havi rendszerességű hírlevelünkre, amelyről lehetősége van leiratkozni bármikor.
Amennyiben személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja kérjük, hogy erről szóló nyilatkozatát, az pizzatoronyszeged@gmail.com e-mail címre eljuttatni szíveskedjen.