Általános Szerződési Feltételek

1. Webáruház adatai:
A pizzatoronyszeged.hu webáruház üzemeltetője a Pizzatorony Kft.
Székhely: 6723 Szeged, Szamos u. 4.
Adószám: 24110653-2-06
Bejegyző hatóság: SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK CÉGBÍRÓSÁGA
Ügyfélszolgálat: +36 62 436 914
e-mail: pizzatoronyszeged@gmail.com

2. Az elektronikus szerződéskötés lépései
2.1. Regisztráció a www.pizzatoronyszeged.hu webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. 
2.4. A Pizzatorony Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a Pizzatorony Kft. és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a +36 62 436 914 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
2.5. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával valamint étkezési utalványal lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 90 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. Az éjszakai szállítási idők esetenként megnövekedhetnek. Elviteli rendelésre a 21:30-ig leadott rendeléseket áll módunkban elkészíteni, ellenkező esetben kiszállítással tudjuk biztosítani a rendelést. 22 óra után nincs lehetőségünk italokat szállítani csak 1,75 L-es Pepsi termékeket.
Minden nap 23:30-tól reggel 10 óráig frissensült rendelést sajnos nem tudunk teljesíteni. 
2.6. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a +36 62 436 914 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.
2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető. A személyes adatok bármikor változtathatóak.
2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Pizzatorony Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

2.9 A telefonos rendelés a jelen szerződési feltételek elfogadását jelenti.

3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés
A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:
telefonon: +36 62 436 914
email: pizzatoronyszeged@gmail.com

Felügyeleti szervek:
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság - 1088 Budapest, József krt. 6.
Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály. 6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5.
Budapesti Békéltető Testület - 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.