Szállítási információk

1, Futárszolgálatunk a leadott rendelések kiszállítását délelőtt 11 órakor kezdi meg.
2, 24:00-tól 02:00-ig a kiszállítás csak körtöltésen belül történik.
3, 22:00 és 02:00 között pizzát, salátát és palacsintát tudunk házhozszállítani.
4, Frissensült ételeinket 10:00 és 22:00 óra között tudjuk elkészíteni.


A személyes átvétel éttermünkben:
Ingyenes.

Kiszállítás költségei:
Szeged belterület: 590 Ft

Csomagolás díja minden esetben:
195 Ft / étel. (amennyiben egy megrendelés több tételt is tartalmaz, úgy a csomagolás tételenként kerül felszámításra)

Üveg betéti díjak:
Csíki sör - 50 Ft, minden más sör esetén - 25 Ft

FONTOS! Alkoholos ital fizetése kizárólag bankkártyával és készpénzzel lehetséges. SZÉP kártyával történő fizetést ebben az esetben sajnos nem áll módunkban elfogadni. Köszönjük a megértést.

Kiszállítás várható ideje:
90 perc

Fizetési információk

Fizetési módok: 
1. Készpénz.

2. Kártyás fizetés (POS terminállal): bankkártyák. Jelezd a diszpécsernél vagy a megrendelésnél a megjegyzés mezőben, ha bankkártyával szeretnél fizetni, s ezt bárhol megteheted.

Kártyás fizetés esetén csak az étkezés zsebet áll módunkban elfogadni, az ajándék és szabadidő zsebet sajnos nem tudjuk elfogadni.
Hitelkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni. Köszönjük a megértést.

Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

FONTOS! Alkoholos ital fizetése kizárólag bankkártyával és készpénzzel lehetséges. SZÉP kártyával történő fizetést ebben az esetben sajnos nem áll módunkban elfogadni. Köszönjük a megértést.


Elfogadó neve: PIZZATORONY Kft.
Elfogadó elérhetőségei:
Elfogadó cégjegyzékszáma: 06-09-019317
Elfogadó adószáma: 24110653-2-06

Elfogadó elérhetősége, reklamáció:
Székhely: 6723 Szeged, Szamos u. 4.
Telefonszámok: +36 62 436 914
E-mail cím: pizzatoronyszeged@gmail.com


Összefoglaló:
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kivá- lasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják.

A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.


A biztonságról:
A virtuális POS titkosított (https://) csatornán keresztül képes összekapcsolni az Elfogadóhelyet a vásárlókkal, valamint szintén biztonságos csatornán létesít kapcsolatot az UniCredit Bank Hungary Zrt. és az Elfogadóhely.

Az internetes kártyás fizetés technikai lebonyolítását az UniCredit Bank Hungary Zrt. megbízott partnere a First Data Magyarország Kft. hajtja végre, aki a saját platformjával áll ügyfeleink rendelkezésére. A banki fizetőoldal az alábbi URL-eket használja:
https://secureshop.firstdata.lv
https://secureshop.firstdata.hu

A banki fizetőoldal RSA 2048 bites titkosítással ellátott tanúsítványt (CA) használ, ami TLS 1.0 csatornán keresztül biztosítja az ott megadásra kerülő adatok teljes körű biztonságát.


A bankkártyás fizetés folyamata:
A vásárló összeállítja az igényének megfelelő termékekből álló kosarat az internet áruházban, megadja a szállításhoz szükséges információkat, majd a fizetési módnál kiválasztja a bankkártyás fizetést.

A vásárló ezután átirányításra kerül a bank fizetési oldalára. Az ekkor megjelenő, az UniCredit Bank emblémáját tartalmazó fizetői oldalon kell megadni a kártyaadatokat (név, kártyaszám, lejárat, 3 jegyű CVC vagy CVV érvényesítési kód).

Amennyiben a fizetésre használt kártya 3D Secure képes, meg kell adni a hitelesítéshez a kibocsátó intézettől kapott azonosítót is. Ezt követően megtörténik az online engedélykérés a kártya elfogadására. Ha ez sikeres volt, megtörténik a tranzakció.

Végül a rendszer visszairányítja a vásárlót az internet áruházba, ahol a tranzakció eredményességéről értesítést kap. Amennyiben a vásárlási tranzakció eredményéről részletesebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.


Adatvédelem:
Az Ön személyes adatainak védelme a PIZZATORONY Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírá- soknak ( 1992. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Teljes adatvédelmi tájékoztató: részletek.


Elfogadott kártyák:
VISA dombornyomott kártyák
VISA Electron kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
V PAY kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
MasterCard dombornyomott kártyák
MasterCard Electronic kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
Maestro kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
Kizárólag internetes fizetésre kibocsátott kártyák